Perslucht bus (600 ml) voor badger-verf spuit
Perslucht bus (600 ml) voor badger-verf spuit €12,71

Perslucht bus (600 ml) voor badger-verf spuit

€12,71
  • 2 years Guarantee
Informatie
Houder onder druk.

Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen- Niet roken. Gebruiken in goed geventileerde ruimte. Zonder voldoende ventilatie is de vorming van een explosief mengsel mogelijk. Buiten bereik van kinderen bewaren. Gas niet inademen. In geval van inslikken onmiddelijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen.

Gebruik: 

Verwijder de witte beschermdop en schroef de regulateur van het verfspuitje op de bus. Door de regelknop in te draaien wordt het ventiel opengedrukt en komt het verfspuitje onder druk te staan. Regel deze knop zo af, dat er regelmatig gespoten kan worden. Na gebruik dient de regelknop weer uitgedraaid te worden, waardoor het ventiel zich weer sluit.

Om bevriezing tijdens gebruik te voorkomen kan men de drijfgasbus in koud water plaatsen.
leder,hout,textiel,suéde,nubuck,kunstleder,onderhoud,reparatie,hoogwaardig,professioneel,
professionele,gebruiksvriendelijk,spray,verf,bescherming,verkleuring,beschadigd,herstel,kras,
product,leer,creme,was,kleur,langdurig,goedkoop,natuurlijk, milieuvriendelijk,binnen,buiten,profileder,specialisten,nerf,structuurVerkleurd, onderhouden, gebarsten, zitting, armleuning, rug, bankstel, stoel, fauteuil, repareren, lak, toplaag, vlek, vlekken, vet, transpiratie, plakken, repareren, verzorging, doe het zelf, beschermlaag, spuitbus, verven, kleuren, skai, set, impregneren, kapot, stuk, schade, winkelhaak, schroei, stank, geur, rund, schaap, koe, gaatje, kaal, plek, uitgerekt, leather, repair, maintenance, scratch, tear, hole, color, farbe, pflege, kratze, reperatur, service
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review